De top 10 landen waar men het meest intiem is…

We zijn gek op weetjes, zeker als ze nog spannend zijn ook. Het is moeilijk om precies te zeggen welke landen het meest seksueel actief zijn, omdat dit soort informatie vaak niet systematisch wordt verzameld of gepubliceerd. Bovendien kan het begrip “seksueel actief” verschillend worden geïnterpreteerd en kan het variëren naargelang de cultuur, persoonlijke waarden en normen van een bepaald land.

Er zijn echter enkele studies die naar seksuele gedrag en attitudes hebben gekeken in verschillende landen. Volgens een studie uitgevoerd door Durex in 2006, zijn de volgende landen de top tien van landen die het meest seksueel actief zijn:

  1. Griekenland
  2. Rusland
  3. Brazilië
  4. China
  5. Italië
  6. Spanje
  7. Frankrijk
  8. India
  9. Turkije
  10. Zuid-Afrika

Deze studie werd uitgevoerd door middel van een enquête onder 27.500 mensen in 41 landen. Hoewel de resultaten van deze studie interessant zijn, is het belangrijk om te onthouden dat ze mogelijk niet volledig representatief zijn voor de seksuele gedrag en attitudes van alle mensen in deze landen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat seksueel gedrag en attitudes kunnen veranderen met de tijd en dat de resultaten van deze studie mogelijk niet meer relevant zijn vandaag de dag. Het is daarom belangrijk om kritisch te blijven en niet te snel te generaliseren over seksueel gedrag en attitudes in verschillende landen.

Meer over dit onderwerp lees je op Erotiekchic.nl.

Bron: Durex Global Sex Survey 2006.